Att driva nyhetsbrev är väldigt billigt, ja kanske lite väl billigt när man tänker på vilka inkomster det kan skapa för ett företag. Ett vanligt problem jag ser när jag hjälper kunder är att många skall ha den absolut billigaste tjänst de kan få tag i.

För mig spelar det ingen roll om tjänsten jag använder kostar 100 eller 2000 kr i månaden eftersom det hur som helst kommer att vara en bra investering.

Det viktiga är att du hittar en tjänst för dina nyhetsbrev som passar dig och som du framförallt tycker om att arbeta med. Sedan 2014 har jag gått igenom de flesta tjänster där du kan skapa och skicka nyhetsbrev.

Eftersom jag tidigare i mitt liv jobbat som designer har jag tyckt de flesta tjänster har varit svårt att jobba med, ja till och med rätt klumpiga gränssnitt som gjorde det tråkigt att jobba med sina nyhetsbrev.

Convertkit

Det var först när jag i början av 2018 kom i kontakt med Convertkit som lusten för mina nyhetsbrev återkom. Denna tjänst var allt jag sökt och lite till så jag flyttade över alla mina prenumeranter till denna tjänst för att börja en ny resa.

Detta verktyg gör det svåra lätt och gör det väldigt kul att driva nyhetsbrev och kommer med väldigt många kraftfulla funktioner som alla som driver nyhetsbrev behöver.

Jag minns den tid när en autoresponder var en nyhet på marknaden, så gammal är jag. Om det verktyg du använder dig av skryter med att de har en autoresponder har det nog blivit hög tid att byta verktyg.

Det verktyg du använder skall jobba med automation, taggar och visuella gränssnitt. Har du suttit kvar i en gammal tjänst alltför länge? Då kan det vara hög tid att du byter till en bättre tjänst.

Denna tjänst kostar från 25 dollar per månad om du betalar för hela året och även om det inte den billigaste tjänsten så är det ändå väldigt lite pengar för denna grymma tjänst.

Rent krasst så kan du börja gratis med detta verktyg eftersom de har en väldigt generös gratis version av tjänsten med. Du får dock inte de funktioner som du verkligen söker som visuella automatiska utskick eller andra mer avancerade funktioner.

Jag har skrivit en hel artikel om Convertkit här och går du med i mitt nyhetsbrev på denna webbplats eller kanske tar min video utbildning som är gratis så kommer den levereras med hjälp av detta verktyg.

Du kan läsa mer på länken ovan eller varför inte klicka på länken nedan och läsa mer hos Convertkit själva.