Att beskriva sig själv är inget jag känner vi behöver dra ut till sin spets på denna webbplats eftersom denna webbplats inte handlar om mig utan mer om vad jag kan göra för dig.

Även kanske vad du kan lära dig på egen hand på denna webbplats genom man artiklar.

Men eftersom jag tänkt ta in mer uppdrag inom den lilla nischen nyhetsbrev via just denna webbplats så kanske det är värt att beskriva lite om vem jag är och hur jag hamnat där jag är idag.

Jag heter Thomas Biström och har just hunnit passera 40-års strecket och internet har varit en del av mitt liv sålänge jag kan minnas. Jag gjorde min första webbplats 1997 men det var 1999 jag gjorde min första riktiga webbplats som jag vågade visa upp för människor.

Detta intresse tog mig sedan till huvudstaden Stockholm där jag arbetade som designer på en webbyrå men längtan hem till de norra delarna blev för stor så jag sade upp mig och flyttade tillbaks till Umeå, där jag bor än idag.

Väl hemma så har jag jobbat med lite olika saker och frilansat lite på sidan om mina anställningar men kring 2014 började jag satsa lite mer seriöst på egen hand på internet och idag driver jag 8 webbplatser.

Dessa webbplatser är främst fyllda med innehåll som drar rätt mycket trafik varje månad och där alla i botten drivs av nyhetsbrev där jag tjänar pengar genom lite olika sätt. År 2014 var vändningen i mitt företagande på nätet, detta eftersom jag då började implementera nyhetsbrev på alla sidor jag har.

Så fort jag lade till nyhetsbrev ökade mina inkomster med snabb takt och det enad jag ångrar idag är att jag inte började jobba med nyhetsbrev. De senaste två åren har jag hjälpt många mindre företag och bloggare att dra gång sina nyhetsbrev.

Nu är det hösten 2020 och det var en god tid som någon att dra igång detta projekt.

Nu vet du lite mer om mig och vet hur jag ser ut så jag hoppas du vågar anlita mig om du behöver starta igång din egna satsning på nyhetsbrev. Du kan kontakta mig via kontaktsidan om du har några frågor eller vill anlita mina tjänster.

Du kan även läsa om vilka verktyg jag använder när det kommer till nyhetsbrev.

På återseende.